/>

MASALAH ENJIN BERAT, TAK PICKUP, ASAP HALUS, GEGAR KUAT, & BISING SETTLE !

4.5/5

100% selamat dan berkesan

TERBUKTI BERKESAN !!
KERETA LAMA KEMBALI POWER
SEPERTI BARU LEPAS OVERHAUL

KESAN SEAWAL 9 KM PERTAMA !!

Lebih 27,568 pengguna berpuas hati! Enjin jadi SEDAP,  SENYAP, SMOOTH & PICKUP memang jadi idaman semua orang lagi-lagi yang selalu travel jauh atau ulang-alik kerja

RUPANYA NI PUNCA ENJIN JADI TAK SEDAP, BERAT, PICKUP LOST, GEGAR, PANAS, BISING & ASAP PUTIH HALUS

PUNCA-PUNCA ENJIN LAMA MAKIN BERAT, KURANG PICKUP, BERGEGAR, CEPAT PANAS, ASAP PUTIH HALUS & BUNYI BISING

Keladak atau Carbon yang melekat di komponen enjin seperti Piston dan Silinder hasil dari pembakaran dalam enjin yang tak dapat disingkirkan

Sering guna minyak enjin yang tidak menepati Gred akan mengakibatkan terjadinya ketulan minyak penyebab geseran yang melekat dalam enjin

Kurang mengambil berat tentang hal penjagaan enjin seperti lambat servis boleh mengakibatkan kotoran dalam enjin terus melekat dan sukar untuk dikeluarkan

MASALAH BIASA KERETA AKAN MUNCUL SATU-PERSATU SEPERTI

ENJIN BERAT NAK MEMOTONG & LOST PICKUP

KUAT MAKAN MINYAK

SUHU NAIK TIBA-TIBA

ASAP PUTIH HALUS

BUNYI TAPPET

ENJIN BERGEGAR DAN BISING

Ramai yang masih tak pasti apa yang terbaik untuk enjin kenderaan dan memilih untuk biarkan je masalah kat atas.. Tapi tahu tak kalau masih belum dicegah atau dirawat dari sekarang, masalah ni akan jadi lebih serius dan akan memakan kos yang lebih besar !!

JANGAN RISAU, ADA JALAN PENYELESAIAN.. JOM TENGOK TESTIMONI CUSTOMER KAMI

TENGOK VIDEO NI SAMPAI HABIS

“Alhamdulillah, NX1-PRO memang LUAR BIASA.. Sebelum ni enjin saya  bising sangat, tapi selepas saya gunakan NX1-PRO ni enjin dah Senyap, Pickup sudah baik.. Sebelum ni meter naik 110kmj dah mula rasa gegar tapi sekarang speed boleh pergi 140kmj dengan senang.. Walaupun kereta saya dah berumur hampir 10 tahun “

Jom tengok kesan NX1-PRO ni pada enjin kereta ARTIS-ARTIS Malaysia

Ingat ya, Artis-artis ni guna kat kereta sendiri.. Kalau rosak, dah lama NX1-PRO kena kecam dengan geng-geng artis ni..


Jangan risau, kalau tak menjadi kami BAYAR 100% KERUGIAN anda kembali

Kami FAHAM perasaan anda. Takut, ragu-ragu, dan musykil. Kami tak salahkan anda. Kalau kami jadi anda, mungkin kami pun macam anda. Kerana itu, kami nak pastikan PERCUBAAN anda sangat TIADA RISIKO.

Kalau Tak jadi, kalau anda tak puas hati, kami REFUND duit 100%.

Kami pun rasa bersalah kalau ambil duit anda tapi anda tak dapat langsung manfaat dari produk kami. Anda lebih BERNILAI dari duit.

Anda Order Sekarang, Barang Dah Diterima Baru Bayar. Okey ke okey?

  • Barang akan sampai dalam masa 2-3 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima.
  • Sila sediakan wang tunai yang mencukupi untuk dibayar pada posmen NINJAVAN ketika menerima barang.
  • Posmen NINJAVAN akan menghubungi atau sms anda sebelum membuat penghantaran.
  • Tiada Cas tambahan akan dikenakan pada pelanggan sehingga promosi FREE COD tamat.

Untuk Owner2 kereta yang nak settlekan MASALAH ENJIN, lagi-lagi yang kereta lama ni.. Tahniah anda memang TERBAIK dan saya TABIK sebab anda pilih dan percaya NX1-PRO untuk settlekan masalah enjin tadi

Anda sebagai pemilik kereta yang nak settlekan MASALAH ENJIN, lagi-lagi yang kereta lama ni.. Tahniah anda memang TERBAIK dan saya PUJI sebab anda pilih dan percaya NX1-PRO untuk settlekan masalah enjin anda

SPECIAL untuk anda SEMPENA PROMOSI RAMADAN NI ! Kami masih bagi sehingga 6 FREEGIFT & PERCUMA POSTAGE atau COD seperti di bawah


Updated pada hari ini : Stok RAMADAN Hanya tinggal beberapa unit sahaja lagi.
Cepat dapatkan sebelum orang lain grab.

P/S: SPECIAL OFFER ini diberikan pada hari ini sahaja dan diwebsite ini sahaja. OFFER ini akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Mungkin lagi sejam, mungkin lagi 2 jam, mungkin petang, mungkin malam ni ianya ditutup. Dan selepas ditutup sebarang rayuan untuk dapatkan offer ini tidak akan dilayan.


picto-faq.png

Soalan - soalan lazim

Jangan risau , NX1-PRO ni telah diuji oleh pomen dan bengkel2 kereta dan memang tiada kesan buruk pada enjin tetapi memberi kesan yang lebih baik dan menambahkan jangka hayat enjin.

NX1-PRO sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan termasuk mesin – mesin yang menggunakan sistem blok dan selinder

Boleh dan kami sangat sarankan anda gunakan NX1-PRO sebelum buat Overhaul yang menyebabkan kos nilaian Ribuan ringgit.

Soalan yang paling penting. Blok calar tetap akan bercalar tetapi dengan menggunakan NX1-PRO molekul – molekul kecil yang terdapat dalm NX1PRO akan menutup calar – calar yang terdapat pada blok tersebut.

Perhatian : NX1PRO hanya berkesan pada calar blok yang halus sahaja.

Maaf, NX1-PRO hanya merawat masalah dalaman enjin. Kebocoran minyak hitam kemungkinan disebabkan gasket bocor dan disyorkan segera periksa dibengkel berhampiran.

Selepas masukkan NX1-PRO disyorkan untuk memandu kenderaan anda 10-20km dan anda akan dapat rasa kesan yang berbeza selepas itu.

Insyallah jika digunakan secara konsisten, Super Finoslip mampu mengembalikan pickup , meningkatkan power enjin , menghilangkan bunyi bising serta menghilangkan gegaran pada kereta anda.

Jangan risau kerana dengan setiap pembelian melalui laman web ini, anda dilindungi oleh jaminan pulangan wang

Produk NX1-PRO adalah buatan GERMAN dan dikilangkan di Malaysia, NX1-PRO menggunakan Teknologi dari negara pengeluar kenderaan seperti Mercedes , BMW dan Volkswagon

Mudah sahaja nak gunakan NX1-PRO ni. Perempuan pun boleh buat sendiri.

1. Panaskan enjin 5-10 minit

2. Kemudian buka penutup minyak hitam kebiasaannya     ada tulis Engine Oil pada penutup.

3- Tuang NX1-PRO ke dalam Enjin.

4- Lepas dah tuang start enjin kereta dan drive kenderaan anda bergerak 10km minimum.

5- Rasakan sebelum dan selepas kenderaan anda menggunakan NX1-PRO.

Jumlah yang perlu digunakan mengikut jumlah penggunaan minyak enjin kenderaan anda

  • 650cc – 1.0cc : 1 KOTAK
  • 1.1cc – 2.2cc : 2 KOTAK
  • 2.3cc – 3.2cc : 3 KOTAK

Ini adalah sukatan untuk mendapatkan kesan yang terbaik. Jika anda ingin masukkan lebih daripada sukatan di atas tidak ada masalah dan lebih baik. Bergantung pada bajet anda.

All Rights Reserved.
Email : [email protected]

Phone : +60179235996 – AFFIQ

ZS CAHAYA SDN. BHD. ( CA0294111-P )

3A-16, FLOOR 3A SAVILLE KAJANG

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada masalah enjin kenderaan. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap jenis masalah enjin kenderaan. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna menggunakan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. 

PRIVACY POLICY: We use Google AdWords Remarketing to advertise this website across the Internet. AdWords remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Google AdWords Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Google AdWords Remarketing, you can opt out by visiting Google’s Ads Preferences Manager

*Disclaimer: “Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site http://nx1pro-store.com is not affiliated with Facebook.com in any way nor does they sponsor or approve any of product. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners” 

“Privacy Policy – Term & Conditions”

Shopping Cart